torsdag, juli 27, 2006

Soooooolen skiiiiner!

Myggorna lyser dock med sin frånvaro. Ett enda myggbett på hela sommaren - nåt måste vara fel! Fram till midsommar brukar de iofs hålla sig undan, men midsommardagen brukar vara full av mygg, knott och svidd. Vad har hänt?
Inte för att jag klagar, men det är konstigt att vi inte måste ha myggnät överallt och dörrarna stängda. Konstigt som i ovant, alltså. Gudomligt skönt, dock, eftersom en månadsgammal bäbbsa inte mår så bra av myggbett. Inte femåringen eller trettifemåringen heller. Eller fyrtiotvååringen, för den delen. Jag klagar alltså inte, men lite undersam blir man. Vi har inte sett desto flera renar heller - kanske finns något samband? :-D

Bromsar finns det desto fler... Bromsar måste vara ett utslag av mycket sjuk humor. Eller, som lillgrabben säger i Dean R Koontz "Servants of Twiligt": "When God created cockroaches and bees and spiders - he must have been in a very weird mood that day!" Kan inte annat än medhålla, även om jag inte tror riktigt på det där med gud. Men den biten kräver ett eget stycke.

Solskenslycka åt folket!

1 kommentar:

listoplisto sa...

Myggen är här hos oss... när det var som värst så hade småskruttarna i snitt 5-6 nya bett på huvudet vaaaarje morgon trots myggnät och stängda fönster och dörrar.

Och ja, så här långsam är jag på att hitta till nya bloggar ;-)