lördag, januari 19, 2008

Felande länk!

Det skulle stå

"Föllsedagar...
http://bluegirl70.blogspot.com/2008/01/konstruktivt-grl-det-finns.html (med Blues sida som direktlänk men som av någon anledning bara försvinner, min kommentar som inte är en del av citatet)
Läs och begrunda!

Apropå födelsedagar... måste ju bara skriva lite." ...

5 kommentarer:

Blue sa...

15 juli 2010 är inbokad! :)

Tack gode gud för att det åtminstone finns en enda person till som tycker att födelsedagar är heliga - alla andra påstår ju sig ha vuxit ifrån det nu när vi alla är vuxna. Och att jag är barnslig. PAH - säger jag.

Skrev en kommentar till din kommentar hos mig. Eftersom jag DESSUTOM blir dumpad till helgen efter att ha fixat med överraskning till både mig och sambon och fanskapet skall gå ut - så tänker jag festa själv.

Kommer ni ner och partar med mig?

Jag ska i alla fall sjunga "får man inte va gla på sin födelseda" hela dagen på min födelsedag...och detta vet jag redan flera dagar FÖRE jag fyller - det måste vara något slags rekord tror jag. Annars brukar det ju komma som en "glad" överraskning på födelsedagen.

Nu skall jag använda WORD, och författa ett långt långt inlägg på saker jag har funderat över i helgen. Och beroende på hur födelsedag, veckan och helgen avlöper vet jag om det skall publiceras eller inte.

Livsavgörande är det i alla fall.

Lollias sa...

Försökte läsa din kommentar, men den var raderad... inte snällt. Jag bidde ju nyfiken, ju!

Och jo, jag har många kompisar som bor långt-bort-från-byn, men eftersom de inte kan komma in å äta tårta typ samma dag är det ju inte vits att ringa och påminna dem, eller hur? (Sen har jag underbara vänner som Listoplisto som kommer ihåg mig ändå! Extra puss för det!)

Ville bara klargöra det. :-D

Blue sa...

Okay okay - jag tar grannarna i alla fall ;o)

Men du får skärpa till dig lite, det är för långt mellan dina inlägg - har du ett liv? ;o)

Som arbetslös har jag slagit inläggsrekord - lappsjuka tror jag det kallas när man bara umgås med sin dator under normal arbetstid...haha

Kommentaren var inte så mkt att bli nyfiken på, den var bara elak och ogenomtänkt...

Lollias sa...

*garv* jo... två, för att vara exakt, de är sex och 1,5 år gamla... (liv, alltså)

Jag skulle gärna ha mer tid för min blogg, men just nu tillkommer en j-a massa jobb (snacka om elak arbetsgivare som ger mig JOBB! *S*), teatertyckande (om vad de andra gör, alltså), danskoreografier, programblad, texter, musikjustering, scenkläder - och så var det ju det där med familjen. Tvätta kläder och bada barn och möblera om i två av barnens rum och diska och pussa på maken och vara social med vänner och...

Släktforskningen får vila för närvarande, liksom mitt egna musicerande och pärlpyssel. Och allt det andra som jag gärna gör men inte har tid med. Just nu. Fast bloggen kommer före alla de senare, åtminstone. :-)

Blue sa...

Jag visste att det var något skumt med dig som satte barnen före bloggen :-p

Det gläder mig att du sätter oss före pärlor och musicerande dock...

Ge mig numret till din arbetsgivare så ska jag ta ett snack med honom, det kan inte vara lagligt att inte ha tid att blogga på arbetstid ;)

Nu ska jag läsa dina nya inlägg, som antagligen har hamnat där på bekostnad av make, barn och städning...

:o)