torsdag, maj 31, 2007

Hur gör jag?

Hur gör jag för att få in kommentarerna i bloggen? Jag är såååå leds på att bläddra fram och tillbaka. Jag minns inte vilka kommentarer jag har läst, och jag tycker att kommentarerna faktiskt är lika viktiga som själva bloggen, så det vore himmmmmla trevligt att kunna få kommentarerna direkt under mitt inlägg. Hmmm..
Är det månne någon som har något förslag?

2 kommentarer:

Blue sa...

Jag har inte den blekaste aning, men om du får reda på det får du väldigt gärna vidarebefordra information. Skulle vilja ha ngn liten ruta som poppar upp att man har nya kommentarer och till vilket inlägg. För även om man försöker kolla äldre inlägg så händer det att man missar. Och det är ungefär lika roligt som att gå och lägga sig klockan 22:00 en lördagkväll som jag gör idag :)

Lollias sa...

Jomen, det där med att få veta att någon kommenterat vet jag faktiskt hur man gör. Jag får e-post varje gång någon kommenterar. Det inkluderar iofs varje gång jag själv skriver i kommentarrutan, men det är ok eftersom jag får veta att någon har kommenterat. Jag får visserligen också veta vad någon skrivit,
"Subject: [Ännu en "under konstruktion"] Ny kommentar till Hur gör jag?.
Blue har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Hur gör jag?"..."
men det må vara hänt. :-)

Gå in på "Anpassa. Under fliken "Inställningar" finns rubriken "Kommentarer, och där kan du längst ner fylla i "Adress för meddelande om kommentar". Himmmmla praktiskt!

Jag satt från början och gick igenom, men det är sååååå tjatigt. Sen fick mitt e-postprogram spunk för någon dag sedan och slängde alla kommentarmail i skräpkorgen, markerade som lästa, varför jag fick gå igenom mina inlägg igen för att se att jag inte missat nåt - det var ingen lek! Sen är det inte sååååå himla skoj att se hur många gånger jag skrutit över mig själv i bloggen, så jag vill helst inte läsa om mina texter ALLT för många gånger... *S*